PASSIÓ

No només treballem, tant a la cuina, com a la sala, ha d’haver-hi passió, creativitat, professionalitat, diversió, sorpresa i personalitat.

Ens divertim i ens prenem el nostre dia a dia com a alguna cosa més que treballar a la restauració: gaudint del que fem fins al punt de convertir-ho en passió… LA NOSTRA PASSIÓ.

PRODUCTE

Entenem la nostra cuina des de l’estudi de la tradició, l'avantguarda i la tècnica. El producte i el màxim respecte cap a ell és la regla infrangible per a nosaltres.

La nostra carta ho diu tot sobre nosaltres, vine i gaudeixla. De fet... Què hi ha més important en un restaurant que el producte?... RES

GRÀCIA

On millor que a un barri tan gastronòmic, d’avantguarda, cosmopolita i tan barcelonès com el barri de gràcia, per a gaudir dels millors productes de proximitat, cuina mediterrània i una extensa carta de vins.

CON GRACIA…no només un espai gastronòmic; és barri, és mediterrani i és tradició, és GRÀCIA.

ALIMENTEM LA TRADICIÓ PER SERVIR VANGUÀRDIA

Cocina catalana para experimentar y sorprender

Cocina catalana para experimentar y sorprender

Sin traducción al 'ca' ...

Menú Primavera 2017

Menú Primavera 2017

Ja ha arribat el primer canvi de menú de l´any. El podeu veure fent clic aquí

Us esperem...

...

El chef Alberto Rey enriqueix el ...con gracia

El chef Alberto Rey enriqueix el ...con gracia

Comencen l'any amb el xef Alberto Rey i la seva espectacular creativitat culinaria. Hem millorat la qualitat, la varietat i l'origen dels nostres ingredients perque els nostres plats, amb el seu toc personal, siguin una experiència única.

Estem molt feliços pe ...