10è d'Espanya en els Travelers Choice 2015

ETIQUETES
|
Noticies
Premsa
CATEGORÍES
|
Noticies
Premsa

La gastronomia espanyola torna a ser mereixedora del premi.

La web de viatges Tripadvisor ha escollit al restaurant Martín Berasategui, de Lasarte, com el millor d'Espanya. La llista dels 10 millors l'encapçala el lloc de culte gastronòmic del xef basc, seguit per El Celler de Can Roca (Girona), El Club Allard (Madrid), Arzak (Sant Sebastià), Àbac (Barcelona), Restaurant Montiel (Barcelona ), Atrio (Càceres), Porrue (Bilbao), Akelarre (Sant Sebastià) i ...Con Gracia (Barcelona).

El llistat de Tripadvisor agrupa establiments llorejats pels clients en les valoracions, encara que no suposa en cap cas que tots ells juguin a la mateixa lliga de l'excel·lència culinària. I és que una cosa és l'opinió dels crítics acostumats a degustar exquisideses i la dels clients cada vegada amb més dret a l'opinió i el vot.

Així, en aquest rànquing de restaurants de luxe sorprendria l'aparició de 'outsaiders' com el Restaurant Montiel o ...Con Gracia (Barcelona), en les bodegues tenen més d'un motiu perquè corri el xampany a la salut dels seus clients per haver estat ajudats al cel dels grans.

Eduardo López (El Periódico) - Ver artículo original

TripAdvisor - Ver artículo original

Huffingtonpost.es - Ver artículo en Huffingtonpost.es

Font