PASSIÓ, CREATIVITAT I TRADICIÓ

Con Gracia obre les seves portes al 2004, essent durant els seus inicis, un restaurant de carta i canviant al format actual al 2005.

Amb l’arribada del Jose Lúis al 2006, després d’una intensa comercialització basada en el bon treball, comença a donar-se a conèixer Con Gracia com a un espai gastronòmic únic al barri de Gràcia.

Després d’uns anys de treball intens i amb l’arribada al 2015 del xef Jordi Delfa, es decideix donar un impuls a la gastronomia i apostar fermament pel producte com a únic i gran protagonista.

EQUIP,
EQUIP I
EQUIP

Basant-nos en el concepte d’equip, es recolza la idea que tant important és el producte com les formes de servir-lo.

L’objectiu que tenim al CON GRACIA és donar l’oportunitat que els nostres clients gaudeixin d’una experiència gastronòmica d’alta qualitat gràcies a un equip sòlid, creatiu, passional, divertit, professional.

PRODUCTE, CUINAR, SERVIR

És necessari entendre les nostres arrels i costums com a ciutat: la seva història, la seva gent, gastronomia, els seus mercats i el producte local per a fusionar la tradició amb creativitat i passió, i transformar-ho en avantguarda.