Enbarcelona.com

ETIQUETES
|
Noticies
Premsa
CATEGORÍES
|
Noticies
Premsa

Una experiència gastronòmica que suposa un autèntic plaer per al nostre paladar en ple cor de Gràcia

Només en un barri com Gràcia podríem trobar un restaurant amb un nom tan simple i tan significatiu: Con Gracia. I sí, té gràcia la cosa perquè vam anar a provar aquest local per recomanació, com qui no vol la cosa, per donar-li una oportunitat. Certament, aquestes són les vegades que més m'agraden perquè vas a cegues a provar una cosa que no saps de què va, ni què et van a oferir, res. Però, de sobte, passa i et veus en una situació més que meravellosa. Una autèntica experiència gastronòmica per la qual val la pena (i molt) deixar-se portar.

En Amb Gràcia ofereixen dos menús degustació, un carta i un altre sorpresa. Amb el que m'agraden les sorpreses, estava clara quina seria la meva millor opció. I, com deia, a cegues ens endinsem en aquesta aventura per gaudir de la cuina mediterrània amb productes de proximitat en un dels barris més avantguardistes i cosmopolites de Barcelona.

A la sala, una noia estupenda ens sorprèn amb un plat en forma de pedra que inclou el que semblen ser això mateix, pedres. Però no, són unes braves camuflades que, amb una picantísima salsa brava i la seva dosi d'all-i-oli, ens deixen amb una cara de sorpresa. Estan delicioses i sí, ens han sorprès. Seguim. Una mica de edamame amb sèsam per netejar el paladar.

Un suculent steak tàrtar; una amanida de tonyina amb fruits vermells; una orada salvatge amb arròs melós de gambes d'Arenys; el caneló de pollastre, vedella i porc amb foie i puré de remolatxa; i la ploma ibèrica amb chimichurri i una confitura de poma i cogombre finalitzen l'aventura. Cada plat millor que l'anterior i la nostra cara segueix sent de sorpresa. D'estar gaudint com mai de tots els plats. Creieu-me si us dic que no li posaria un "però" a cap. I no ho dic per dir, no em porto comissió.

Com sempre, el millor ocorre en les postres. I aquí ens plantem perquè ens els introdueixen avisant: "Tenim pre-postres, postres i post-postres". Hi ha res millor que prendre tres postres? Segur que no!

El primer de tots ells, el pre-postres, es divideix en dos: d'una banda, una cullera amb un trosset de flor de Sichuan que és pura electricitat per als llavis (sí, electricitat) i, després, unes maduixetes confitades amb iogurt grec que exploten gràcies al contrast de la flor anterior. I ara arriba les postres: un món de xocolata. Es tracta d'un delicat plat que uneix diverses textures del cacau on podem trobar la seva versió esferificada, en crumble, gelatina, escuma, cremós i gelat. Simplement deliciós. Finalment, el post-postres, una galeta, un bombó de xocolata i gingebre, i un dau de poma confitada.

Sens dubte, un bon colofó ​​per acabar amb aquesta experiència gastronòmica sense igual. Quan no saps al que vas, pots tenir la sort de sorprendre el comensal. No obstant això, això no és una cosa que sol passar. En aquest cas, va ocórrer i ens va deixar amb ganes de tornar, amb ganes de gaudir dels plats de Con Gracia.

Això és una cosa que es deu a dos motius: principalment, al bon fer de la seva cuina que, com heu llegit, ens va encantar; i, també, al a gust que ens sentim tant pel tracte com per l'atenció del servei. Un lloc impecable, bonic, romàntic i alhora senzill on ofereixen una aventura culinària molt mimada, molt treballada, sense deixar res a l'atzar.


Text: Virginia Antonín - Veure noticia original

Fuente